NJOFTIM – PËR INFORMATAT NGA TERENI

Të nderuar vizitorë,miq dhe dashamirë të sportit, ju njoftojmë se informatat në faqen tonë „LIVE“, që ishte pilot projekt testues për tri vjet me radhë, që publikoheshin drejtpërdrejtë nga tereni sportiv qysh në KAMPIONATIN E PESTË  (2014), mandej në Kampionatin e Gjashtë (2015) dhe së fundi në KAMPIONATIN E SHTATË (2016), kaloi fazën e paraparë…

Tashmë përfunduan ndeshjet e parapa për ditën e sotme – njoftojmë sërish në raundin e radhës

Zhvillimi i ndeshjeve kampionla të këtij viti, që u mbajt në „BARBARA STADION“ në PROTTES, të organizuara nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, tashmë ka përfunduar, ndërsa rezultatet finale do të prezantohen në faqën kryesore të ligës, pas përgatitjes së materialit nga ekipi teknik dhe ai për informim. Deri në Raundin e radhës, data…

KRENARIA shënon tri herë, por…

Me një energji mjaft të madhe filluan ndeshjen lojtarët e ekipit KRENARIA, duke mposhtur portën e kundështarit, atë të KËRÇOVËS, tri herë. Por, kjo nuk mjaftoj, pasi që fitorja, me meritë të plotë u takoj lojtarëve të ekipit KËRÇOVA, të cilët sot ishin mjaft të përgatitur.

KRENARIA-KËRÇOVA

Ndeshja e radhës do të jetë ndërmjet të ekipit KF KRENARIA dhe ekipit KËRÇOVA, e cila pritet të jetë me befasi. Tashmë lojtarët gjinden në fushë, dhe pas pak çastesh fillon edhe loja.