Liga Shqiptare e Futbollit – LIVE

SHIHEMI NË FUSHË

Takimet dhe bisedat e fundit, në mes të ekipeve të punës, tashmë kan përfunduar, kurse pas pak, sipas planifikimeve, do të nisen për në terenin sportiv! Po shënohen orët e para të mëngjesit, dhe nuk mbetet gjë tjetër përpos që të SHIHEMI NË FUSHË! Ekipi për informim

Kush do të jetë KAMPION i vitit 2015

Kush do të jetë KAMPION i vitit 2015

Sot përfundon Kampionati i Futbollit 2015, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, ku emocionet e ekipeve janë në kulm, pasi që „lufta“ për titull u mbetet ekipeve KF STRUGA dhe FC TIMI, që treguan shumë suksese gjatë këtij kampionati! Po ashtu edhe për vendin e tretë, teorikisht, garojnë FC SHQIPONJA, EP PRESHEVA…