DY EKIPET E REJA NDESHEN PËR HERË TË PARË NË FUSHË

Janë dy ekipet e reja, KËRÇOVA dhe ekipi BESA, që ndeshen për herë të parë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, në garata kampionale të këtij viti.

Deri më tash KËRÇOVA mposhti ish kampionin, FC TIMI, ndërsa presim një ndeshje me befasi.