Ekipet e punës njoftojnë se tereni është i përshtatshëm për lojë

fusha mengjes

Në këto momente njoftojmë nga Prettes-i, se në BARBARA STADION fusha është e përshtatshme për lojë dhe se NUK ka reshje! Urojmë të kalojmë një ditë të mrekullueshme me aktivitetet e Ligës dhe të bashkëpunëtorëve tanë!