FILLONË GARATA – LUHET LOJA E PARË

fillojne garat

Ka filluar ndeshja e parë në mes të FR KËRÇOVA dhe FC TIMI.

FC TIMI tashmë sa kaloj në epërsi 1:0. Loja vazhdon!