Kampionati fillon nesër në BARBARA STADION në Prottes

 

 

Nesër, e diel, në BARBARA STADION në Prottes, fillon KAMPIONATI I FUTBOLLIT 2014, organizuar nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Ekipet garuese priten të arrijnë në orën 9:00, ku më pas do të informohen për ecurinë e lojërave dhe për detajet e Kampionatit 2014.

Sipas shortit kemi këtë radhitje të ndeshjeveLiga Shqiptare e Futbollit në Austri - Shorti 2014 ndërsa për orën e saktë të ndeshjeve ekipet do të njoftohen nesër në orën 9:00 në Prottes. Ju urojmë suksese të gjihtëve në këtë Kampionat!