KRENARIA-KËRÇOVA

Ndeshja e radhës do të jetë ndërmjet të ekipit KF KRENARIA dhe ekipit KËRÇOVA, e cila pritet të jetë me befasi.

Tashmë lojtarët gjinden në fushë, dhe pas pak çastesh fillon edhe loja.