Ndeshjet e radhës KF KRENARIA-KËRÇOVA dhe BESA-FC TIMI

Përgatiten edhe ndeshjet e radhën, ku në fushë takohen KF KRENARIA me KËRÇOVËN,

kurse BESA përgatitet kundër ekipit FC TIMI.