Në fushë ka filluar loja KF KRENARIA – FC TIMI

Tashmë po zhvillohet ndeshja e radhës, ndërmjet të KF KRENARIA dhe të ekipit FC TIMI.

Po të bazohemi në ndeshjet e vitit të kaluar, favorit është FC TIMI. Loja vazhdon.