KËRÇOVA fiton sërish 5:1

Dy ekipet e reja, që marrin pjesë për herë të parë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, përfunduan ndeshjen e tyre, me fitore të ekipit të KËRÇOVËS me rezultatin 5:1. Edhe pse ekipi BESA arriti ta mposhtë portjerin e KËRÇOVËS, kjo nuk mjaftoj për të rrezikuar kundërshtarin.

DY EKIPET E REJA NDESHEN PËR HERË TË PARË NË FUSHË

Janë dy ekipet e reja, KËRÇOVA dhe ekipi BESA, që ndeshen për herë të parë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, në garata kampionale të këtij viti. Deri më tash KËRÇOVA mposhti ish kampionin, FC TIMI, ndërsa presim një ndeshje me befasi.  

8:1 përfundon loja në të mirë të ekipit FC TIMI

Ashtu sikur që pritej, FC TIMI korri fitore kundër ekipit KF KRENARIA, me një rezultat të thellë 8:1. Edhe pse nga KF KRENARIA kishte raste të shumta, fitorja i mbeti ish kampionit, FC TIMI.