Kampionati fillon nesër në BARBARA STADION në Prottes

Kampionati fillon nesër në BARBARA STADION në Prottes

    Nesër, e diel, në BARBARA STADION në Prottes, fillon KAMPIONATI I FUTBOLLIT 2014, organizuar nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri. Ekipet garuese priten të arrijnë në orën 9:00, ku më pas do të informohen për ecurinë e lojërave dhe për detajet e Kampionatit 2014. Sipas shortit kemi këtë radhitje të ndeshjeve ndërsa…

Pritet HEDHJA E SHORTIT

Në ditët në vazhdim do të hidhet shorti i ekipeve që garojnë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri për KAMPIONATIN E FUTBOLLIT 2014

Rezultatet DREJTPËRDREJT nga tereni sportiv

Së shpejti këtu do të gjeni rezultatet drejtpërdrejt nga tereni sportiv, ku do të mbahen ndeshjet e KAMPIONATIT 2014, që zhvillohen në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit bë Austri. Kampionati fillon më 27.04.2014, ku edhe fillon publikimi në këtë faqe. Mirëmbetshi!