Tashmë përfunduan ndeshjet e parapa për ditën e sotme – njoftojmë sërish në raundin e radhës

Zhvillimi i ndeshjeve kampionla të këtij viti, që u mbajt në „BARBARA STADION“ në PROTTES, të organizuara nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, tashmë ka përfunduar, ndërsa rezultatet finale do të prezantohen në faqën kryesore të ligës, pas përgatitjes së materialit nga ekipi teknik dhe ai për informim.

Deri në Raundin e radhës, data e të cilit do të caktohet nga kryesia e ligës, në koordinim me të gjitha ekipet e punës dhe organet e ligës, nga ku do të njoftojmë sërish, ju urojmë shëndet dhe çlodhje!

Ekipi për informim